Ny vecka-nya möjligheter!!!

Hallå, hallå!

Jisses , vad tiden går fort! Redan måndag och ny vecka! Denna vecka har jag tider, idag måndag, onsdag och torsdag 13.00 till 16.00 och fredag förmiddag 09.00 till 12.00.

Nästa vecka alltså vecka 44 kan jag bokas må, ti, och ons 10.00 till 15.00. Andra tider kan bokas efter överenskommelse!

Hösten börjar visa sig med vackra färger i naturen och friskare temperaturer. Visst är det en fin tid när man kan gå i svampskogen och meditera och njuta av alla dofter och en och annan svamp. Trattkantarellerna har kommit och en hel del soppar finns också. Njut av de vackra dagar vi har innan regn och rusk anländer.

Jag flyttar fram kurstillfället för REIKI utbildningen  STEG I, då jag fått för få anmälningar. Återkommer med tidpunkt för detta! Är du intresserad men inte anmält intresse så gör det så fort du har möjlighet!

Njut av hösten och livet! Var rädda om varandra! Skänk ett leende eller en kram och lys upp dagen för någon som kanske behöver det just då! Det kostar inget!

Så, Kram på er

Rolle