Hej alla mina vänner och alla som jag känner!!!!!!

Ny vecka, nya möjligheter! Jag började veckan redan igår kväll då jag skickade healing både till Landskrona och Strängnäs. Denna vecka är det ganska fulltecknat med healing och husrensningar både när och fjärran. Vilket spännande jobb som jag ibland också blandar upp med att vikariera i mitt förra jobb som lärare på högstadiet. Det är väldigt givande det också! Man håller sig liksom yngre till sinnet när man träffar ungdomar och umgås med dem.

Den 23-24 februari tänker jag anordna en STEG I utbildning i REIKI! Vi arbetar mellan 10 och 16 båda dagarna. Kostnaden blir 2.500 kr inklusive fika och kursmtrl och diplom. Bli en healer du också! INGA förkunskaper krävs. Du kan delbetala avgiften om det passar dig. Kontakta mig så kommer vi överens! Vi ses på Nybrovägen 4 i Ängelholm hos Body Adjust där jag har mitt behandlingsrum.

Anmälningsavgift: 500kr betalas innan kursstart. Swish 123 159 03 06 eller Bg 782-0970 Här finns kylskåp och micro om du vill ta med mat!

Jag lovar det finns inget bättre än att kunna hjälpa andra människor att må bättre!! Jag ser fram emot att träffa er på utbildningen.

Varma hälsningar!

Rolle